Services
Web Design
Het internet is een steeds veranderende omgeving die eist dat er gelijke tred wordt gehouden met de nieuwste en beste communicatieplatformen. Uw website is de eerste indruk van uw bedrijf waar klanten de beslissing nemen om zaken met uw bedrijf te doen, beslissen welke producten te kopen, of uw website te raadplegen en te kijken welke informatie het meest belangrijk is.
Gevers Web-Projects ontwerpt en realiseert web oplossingen voor ondernemers en particulieren volgens de nieuwste technieken. Reponsive Web Design waardoor uw website op verschillende apparaten netjes werkt. Uw website wordt geheel op maat gemaakt voor een betaalbare prijs. Indien gewenst regelen wij uw domein en hosting zaken.

Na het intakegesprek wordt er een analyse gemaakt van uw eisen en wensen. Vervolgens wordt er een plan van aanpak gemaakt waarin precies beschreven staat wat er gerealiseerd gaat worden. Ook wordt de grafische fase, de ontwikkeling en de testfase van de website projectmatig uitgevoerd. U wordt als opdrachtgever nauw bij het project betrokken en bent continue op de hoogte van de status en de voortgang van het project.
GEvers Web-projects ontwerpt en realiseert ook multimedia toepassingen zoals bedrijfspromo's